• INPIEQ 1
  • INPIEQ 2
  • INPIEQ 3
  • INPIEQ 4
  • INPIEQ 5
  • INPIEQ 1
  • INPIEQ 2
  • INPIEQ 3
  • INPIEQ 4
  • INPIEQ 5

INPIEQ ontwikkelde het meest innovatieve Data Registratie Systeem voor funderingswerkzaamheden

INPIEQ groeide op het gebied van data registratiesystemen in 10 jaar tijd uit tot de top 5 van de wereld. Het zelf ontwikkelde INPIEQ Data Registratie Systeem is een innovatief systeem dat geïnstalleerd wordt op de funderingsmachine en alle gegevens van elke gemaakte paal registreert – ongeacht het type.

inpieq dls001 inpieq dls002 inpieq dls003 inpieq dls004

Directeur Frank van Deursen licht het Data Registratie Systeem toe: “Het INPIEQ Registratie Systeem is ontwikkeld vanuit de behoefte van onze klanten. Steeds vaker horen we dat er een tekort is aan personeel voor het installeren van de fundering, terwijl het ontzettend belangrijk is dat de fundering hypernauwkeurig uitgevoerd wordt. Dankzij ons systeem wordt het personeel ontlast en wordt de paal continu gemonitord.”

Altijd maatwerk
“We richten ons INPIEQ Registratie Systeem altijd in naar de behoefte van de klant, de sky is bij ons letterlijk de limit. Zodra het systeem helemaal naar wens ingesteld is wordt hij door ons vakkundig geïnstalleerd op de funderingsmachine. Ons Data Registratie Systeem is geschikt voor heien, boren, trillen en drukken en registreert de gegevens van elke gemaakte paal – ongeacht het type. Vervolgens verzendt het systeem desgewenst de gegevens naar kantoor.”

Grote afname
De eerste grote order is geplaatst door Gebr. van ’t Hek BV die inmiddels al meer dan 10 machines uitgerust hebben met het INPIEQ Registratie Systeem. Ted Hoffer, werkvoorbereider van ‘t Hek, geeft aan waarom ze voor dit systeem van INPIEQ hebben gekozen: “We waren op zoek naar een betrouwbaar en compleet registratiesysteem. Ons oude systeem had vaak last van storingen en was veel minder uitgebreid. Vorig jaar mochten we voor een project in Lelystad ca. 30.000 palen heien waar we de digitale registratie en kalendering van bij moesten houden, op dat moment hebben we alle 12 toegepaste heistellingen voor dit project uitgerust met het INPIEQ Data Registratie Systeem. Daarnaast zijn we gefaseerd de registratiesystemen op onze boorkranen gaan vervangen voor het inpieq Data Registratie Systeem”

Gebruiksvriendelijk
“Ze gaan bij INPIEQ heel ver in het personaliseren van het systeem. Ze luisteren naar de wensen van de klant en denken mee over de juiste inrichting van het systeem. De betrouwbaarheid en compleetheid van de gegevens samen met de gebruiksvriendelijkheid van de userinterface zorgen ervoor dat het niet alleen een goed systeem is voor data registratie, maar ook dat onze machinisten er gemakkelijk mee kunnen werken. En dat is voor ons zeker zo belangrijk.”

De hele wereld over
Het INPIEQ Data Registratie Systeem geniet inmiddels bekendheid in binnen- en buitenland. Frank van Deursen: “In september hebben we de eerste Data Registratie Systemen geplaatst bij een nieuwe klant in Australië. Na een grondige voorbereiding en inrichting van het systeem zijn we zelf naar Australië gereisd om daar het systeem vakkundig te installeren op de heimachine. Dat de door onszelf ontwikkelde techniek inmiddels over de hele wereld gebruikt wordt is iets waar we natuurlijk super trots op zijn!”

Persoonlijk en betrokken
“Onze betrokkenheid, ervaring en kennis wordt bijzonder gewaardeerd. Omdat het eigenlijk altijd maatwerk betreft vinden we het belangrijk voldoende tijd en aandacht in onze klanten te investeren. We horen regelmatig dat klanten ons door de korte lijnen en goede communicatie een fijne partij vinden om mee samen te werken, een mooier compliment kunnen ze ons niet geven.”

Heeft u interesse in het unieke INPIEQ Data Registratie Systeem? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: 0164 687740 of 06 20512620.

Data Login